Bestemmingen

Parijs CDG

Parijs CDG

U heeft een vlucht geboekt op de belangrijkste internationale luchthaven van Frankrijk? Met Vandatax vertrekt u met een gerust hart op reis en komt u veilig terug thuis. Geen stress meer door ellenlange files en dure parkeertickets. Wij brengen u vanuit de regio rond Waregem tot aan de ingang van de luchthaven Charles De Gaulle. Een taxi naar Parijs – Charles de Gaulle nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Parijs Orly

Parijs Orly

Vandatax zorgt ervoor dat uw rit naar luchthaven Orly zonder stress verloopt. Wij brengen u tot aan de ingang van deze luchthaven in Parijs en pikken u er na uw reis ook met veel plezier weer op. Reis in stijl naar deze luchthaven in Frankrijk met één van onze klassewagens en vertrek met een gerust hart op vakantie. Een taxi naar Parijs Orly nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Schiphol

Schiphol

Ook vanuit de luchthaven van Amsterdam kunt u heel wat vluchten boeken en vakantiebestemmingen ontdekken. Daarom biedt luchthavenvervoer Vandatax ook vervoer naar Schiphol aan. Deze populaire luchthaven in Nederland is de ideale uitvalsbasis voor uw reis! Een taxi naar de luchthaven van Schiphol nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Zaventem

Zaventem

Vanuit de regio rond Waregem biedt luchthavenvervoer Vandatax ritten aan naar deze luchthaven in België. De luchthaven van Zaventem, dat staat garant voor 238 bestemmingen wereldwijd en de uitvalsbasis van 78 luchtvaartmaatschappijen. Met Vandatax neemt u zorgeloos een taxi naar deze luchthaven in Brussel. Een taxi naar Zaventem nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Charleroi

Charleroi

Luchthavenvervoer Vandatax brengt u veilig en snel naar luchthaven Brussels South Charleroi Airport. Reken op luchthavenvervoer Vandatax voor een stipte en veilige taxi naar Charleroi. Wij zorgen voor uw comfort en discretie en laten u zonder zorgen op reis vertrekken. Landt u op deze luchthaven? Dan komen wij u zonder probleem ook oppikken en brengen we u veilig naar huis. Een taxi naar de luchthaven van Charleroi nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Oostende

Oostende

Luchthavenvervoer Vandatax brengt u veilig en snel naar de luchthaven van Oostende U heeft een vlucht vanuit de luchthaven Oostende-Brugge en wilt er zonder stress heen? Luchthavenvervoer Vandatax brengt u zonder probleem naar deze Belgische luchthaven. Na uw reis wachten wij u daar ook graag weer op. Zo duurt uw vakantie nog net iets langer! Een taxi naar de luchthaven van Oostende nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Internationale luchthaven Antwerpen

Internationale luchthaven Antwerpen

Luchthavenvervoer Vandatax brengt u veilig en snel naar de luchthaven van Antwerpen Geniet van een zorgeloze rit naar de internationale luchthaven van Antwerpen in een van onze klassewagens. Deze Belgische luchthaven bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum en wordt voornamelijk als zakenluchthaven gebruikt. Vandatax brengt u discreet en stijlvol tot aan de ingang. Een taxi naar de luchthaven van Antwerpen nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Station Brussel-Zuid

Station Brussel-Zuid

Luchthavenvervoer Vandatax verzorgt ook het vervoer naar NMBS-station Brussel-Zuid. Van daaruit kunt u de Thalys, Eurostar, TGV, ICE of InterCity nemen naar Duitsland, Frankrijk, Nederland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. U kunt ook van de gelegenheid gebruikmaken om onze bruisende hoofdstad te ontdekken tijdens een avondje uit. Een taxi naar de het station van Brussel-Zuid nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Lesquin

Lesquin

Luchthavenvervoer Vandatax verzorgt dagelijks ritten van en naar deze luchthaven in Rijsel. Vooral voor nationaal en internationaal commercieel vliegverkeer is deze luchthaven in Frankijk de perfecte vertrekplaats. Het enige wat u hoeft te doen is reserveren en genieten!Een taxi naar de luchthaven van Lesquin nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Lille-Europe

Lille-Europe

Luchthavenvervoer Vandatax brengt u veilig en snel naar Station Lille-Europe. Na het station Lille-Flandres is station Lille-Europe het grootste treinstation van Rijsel. Hier kunt u de Eurostart, TGV of Thalys nemen naar talloze bestemmingen. Voor een zakenreis of citytrip is dit station dus een absolute aanrader. Vandatax zorgt voor uw vervoer naar Lille-Europe! Een taxi naar station Lille-Europe nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Lille-Flandres

Lille-Flandres

Luchthavenvervoer Vandatax brengt u veilig en snel naar station Lille-Flandres Voor TGV-verbindingen richting Parijs Gare du Nord, lokale TER-treinen of internationale NMBS-treinen richting België moet u in station Lille-Flandres zijn. Ook voor een citytrip of om te winkelen is dit de ideale stad. Vandatax zorgt alvast voor een veilige en aangename rit naar dit station. Een taxi naar station Lille-Flandres nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Eindhoven

Eindhoven

U heeft een vlucht geboekt op een van de belangrijkste luchthavens van Nederland? Reserveer dan snel uw vervoer naar de luchthaven van Eindhoven en vertrek zonder zorgen op reis. Luchthavenvervoer Vandatax zorgt voor een mooie klassewagen en brengt u persoonlijk tot aan de ingang van Eindhoven Airport. Een taxi naar Eindhoven airport nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Luik

Luik

Liège Airport mag dan wel de grootste goederenluchthaven van België zijn, het is ook de op twee na grootste passagiersluchthaven van België. Voor internationale vluchten is dit dus een uitstekende keuze. Vandatax neemt alvast een beetje reisstress weg en zorgt ervoor dat u geen enkele vlucht mist! Een taxi naar de luchthaven van Luik nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming
Düsseldorf

Düsseldorf

Vandatax is gespecialiseerd in internationaal luchthavenvervoer. Deze luchthaven in Duitsland is dus een van onze favoriete bestemmingen. Met veel plezier en zorg bereiden wij uw vervoer naar luchthaven Düsseldorf voor. Zo vertrekt u zorgeloos én in stijl op reis. Een taxi naar de luchthaven van Düsseldorf nodig? Vul dan hier ons reservatieformulier in of mail naar info@vandatax.be voor meer informatie. Wij nemen binnen de 48 uur contact met u op.

Bekijk bestemming