Wagens

BMW 640d Gran coupe

BMW 640d Gran coupe

Deze klassewagen met full option kan drie passagiers met bagage vervoeren en heeft donkere ramen achteraan. Het voertuig is uitgerust met wifi, airco, een lederen interieur en een automatische versnellingsbak. Met de BMW 640 Gran coupe geniet u van een rustige, veilige rit naar de luchthaven of uw bestemming in binnen- en buitenland Deze wagen kan ook gereserveerd worden voor bijzondere gelegenheden

Mercedes Benz V-klasse full option

Mercedes Benz V-klasse full option

Deze klassewagen met full option kan zes passagiers met bagage vervoeren en heeft donkere ramen achteraan. Het voertuig is uitgerust met wifi, airco, een lederen interieur en een automatische versnellingsbak. Er is ook een handig tafeltje om uw laptop op te plaatsen. Met de Mercedes V-klasse full option geniet u van een rustige, veilige rit naar de luchthaven of uw bestemming in binnen- en buitenland.

Mercedes Vito 8+1

Mercedes Vito 8+1

De Vito Tourer voor acht personen met bagage heeft airco, een lederen interieur, een automatische versnellingsbak en donkere ramen achteraan. Wanneer u deze wagen deelt met andere passagiers of deze reserveert voor exclusief vervoer, geniet u telkens van een aangename rit met alles erop en eraan.

Mercedes Viano

Mercedes Viano

Dit stijlvol voertuig brengt zes personen met bagage veilig naar bestemmingen in het binnen- en buitenland. Ook in deze wagen geniet u alle comfort door het lederen interieur, airco, donkere ramen achteraan en een automatisch versnellingsbak. Vandatax doet er alles aan om u een aangename rit te bezorgen.

Mercedes Sprinter

Mercedes Sprinter

De expressdienst van Vandatax vervoert niet alleen personen, maar ook pakjes. Stel, u heeft te kampen met een technisch defect en dus dringend een wisselstuk nodig. Dan halen wij voor u dat pakje op in het binnenland of het buitenland. Zo verzorgen we geregeld ritten naar Italië, Spanje, Frankrijk en andere Europese landen. Vandatax helpt u graag uit de nood. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Mini Cooper

Mini Cooper

Deze Mini Cooper met bouwjaar 1987 kan worden gehuurd voor speciale gelegenheden, zoals een huwelijksceremonie of jubileum. Deze wagen werd volledig gerestaureerd en straalt charme en plezier uit. Wij vervoeren u graag op die speciale dag en bezorgen u momenten om te koesteren.